Yeni Blog Hakkında Ayrıntılar!

Merhaba!
Nasılsınız?

Size yeni ve oldukça heyecanlı haberler ile geldim!

Yeni blog, eğer bir terslik çıkmazsa aralık ayının sonlarına doğru yayın hayatına başlayacak gibi görünüyor! Şimdilik kendisi dışarıya kapalı olsa da içerisi bir arı kovanı gibi, vızır vızır çalışıyoruz :)

Artık bir çok şey elle tutulur hale geldiği için, blogumuzun adını ve logosunu paylaşma vakti de geldi! 
Karşınızda: Paws + Heels blog!


Nasıl ama logomuz? Çok güzel olmamış mı? (Vallahi kendim tasarladım diye demiyorum :) )

Baktıkça insana yazma hevesi geliyor. Hem de blogu oldukça güzel özetliyor: Fotoğraf, kahve, topuklular, patiler ve Maya. Tabii işin içinde şehir keşifleri, güzellikten modaya kız sohbeti ve hayatın içinden daha bir sürü şey olacak. Seneler önce, lacivertojelikız.'ı ilk açtığımda, mottom çok netti: Sadece güzel şeyleri paylaşacaktım.
Bu istek, geçen seneler içinde aslında daha çok bir ihtiyaca dönüştü, hem de hepimiz için. Güzel şeyler görmeye, konuşmaya, paylaşmaya ihtiyacımız var. P+H blogda da, en büyük önceliğim bu olacak.

O yüzden, çok hevesliyim ve çok heyecanlıyım şimdi. Büyük açılışa henüz biraz vakit olsa da,  Paws+Heels'i Instagram (@pawsandheelsblog) ve Twitter'dan (@pawsandheelsblog) takibe alabilirsiniz! Böylece her şeyden ilk önce sizin haberiniz olur. Eski blogu da sayarsak yaklaşık 6 senedir benimle birlikte gelen bir çok güzel insan var burada, ayrıcalık sizde olmayacak da kimde olacak?! :)

{Bu arada biz hala evlilik hazırlıkları için koşturmaktayız. Evde büyük tadilat başladı. Evi boşalttık. Tabii ki böyle kocaman bir projeye, yer karosu ve dolap kulbu almak gibi işlerimin olduğu ve temel ihtiyaçlar hariç tüm eşyalarımın kolilerde olduğu bu güzide dönemde başlayacaktım, başka türlüsü mümkün mü?}

Şimdilik kaçıyor ve yakında yeniden görüşmek üzere diyorum! Instagram ve Twitter'a da mutlaka bekliyorum!

Sevgiler,

Meriç

3 yorum:

  1. Bilemiyorum yazdıklarımdan heyecanım size ulaşır mı -umarım ulaşır!- ama logoyu görünce ekranın başında sesli olarak ayyy <3 dedim. Harika görünüyor şimdiden, çok emek verdiğiniz belli. Heyecanla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. O altı senelik güzel insanlardan biri de benim (övgü için teşekkürler^^)
    Eski blogun arşivinde bazen saatlerce kaybolurdum. Şimdi yine çok güzel bir iş çıkaracağına eminim.
    Sevgiler,
    Ela xx

    YanıtlaSil
  3. Meriiiiç! Yine nasıl güzellikler peşindesin sen <3
    Logo, isim, fikir hepsi muhteşem, içeriklerin muhteşem olacağı zaten belli, hevesle bekliyorum.

    YanıtlaSil

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos