Glam Glow SuperMud & YouthMud

Yüz maskeleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben pek severim. Vaad ettikleri şeyleri yapsalar da yapmasalar da, yüzünüzde maske gözlerin üstünde de birer dilim salatalık ile 15-20 dakika boyunca sessiz (ya da tercihen hafif müzikli) bir yerde uzanmanın insana iyi geldiği bir gerçek.
Eskiden tercihim ya Nivea'nın tek kullanımlık maskeleri ya da (Türkiye pazarından çekilmeden önce) en sevdiğim markalardan biri olan canım Lush'ın maskelerinden yana olurdu. Ne güzel komşumuzdun sen Lush, keşke gitmeseydin...
Şimdi ise, yaklaşık 1 yıldır büyük aşkla kullandığım bir başka maske serisi var: Glam Glow!
Bayanlar baylar, SuperMud ve YouthMud ile tanışın!


SuperMud içindeki yeşil çayla cildi serbest radikallerden koruyup nemlendirerek ciltteki fazla yağı alacağını vaad ediyor. İçinde cilde esneklik kazandırmak ve ince çizgileri ortadan kaldırmak gibi işlevleri olan çeşitli etken maddeler de mevcut(muş). YouthMud ise gücünü deniz kili ve volkanik ponza taşı ikilisinden alıyor. Yüzde yarattığı karıncalanma hissinin sebebi bu(ymuş).


İnternette bu güzel maske ikilisiyle ilgili o kadar çok olumsuz yorum var ki, şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Oysa benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı:

1. Çabuk kuruyor
2. Kolay yıkanıyor
3. Cildi temizliyor, arındırıyor.
4. Kullandıktan sonra sağlıklı bir görünüm yaratıyor
5. Güzel kokuyor
6. Kutu ufak görünse de (tüm yüz için)  8-10 kullanıma kadar idare ediyor.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak, daha ne olsun diyor ve bu güzel ikiliyi sevdiklerim arasında sayıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, kullanan/kullanmayı düşünen var mı aranızda?

Sevgiler,

Meriç


10 yorum:

  1. Özge Ecem B.12/6/15 22:12

    Çok olumsuz şey duymama rağmen ben de gidip alıp memnun kalanlardanım. İkinci kutuyu bitirmek üzereyim. Size katılıyorum, cildi temizlediğini, ferah bir his bıraktığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama, çok iyi yapmışsınız :)

      Sil
  2. Aaah ah, Lush içimde yaradır benim de. Honey I'm Home'un kokusu burnumda :'(

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten bu ara süper çalışkansın! Hep böyle devam etsin, bloga gelip yeni yazı görünce çok mutlu oluyorum. //Elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim! Eski bloggerlardan kim kaldı... :)

      Sil
  4. ne kadar aralıklarla kullanıyorsun acaba? ben de bu aralar siyah bir peel-off maskesi kullanıyorum, markası ne hiç bilmiyorum ablam bulmuş gelmiş üstünde çince korece bir şeyler yazıyor. Ama sanırım peel-off maskeleri daha kolayıma geliyor.

    Bir de innova'nın kil maskesini seviyorum açıkcası :) Ama senin önerdiklerini de denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayda 1 ya da 2 kez kullanıyorum ben maskeleri. Peel-off maskeler daha rahat kullanılıyor haklısın, Glam Glow'unkiler yapı itibariyle kil maskesi gibi. Sephora'lardan tester isteyebilirsin, genelde veriyorlar :)

      Sil
  5. yüz maskelerini bende severim çok çeşit denemişimdir. buda hoşuma gitti bir denesem fena olmaz:) bu arada bende bloğuma beklerim sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki bakacağım hemen :) Sevgiler!

      Sil

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos