Maya



Maya hayatımın vazgeçilmez, değişmez, tadından yenmez bir parçası. Gerçek bir hanımefendi, tam bir leydi. Geçen gün yüzünde birkaç beyaz tüy fark ettim. Benim güzel kızım büyümüş de yaşlılık belirtileri mi göstermeye başlamış? İçim bir buruldu ki sormayın. Yaşlanma Maya! Hep benim minik lokumum olarak kal.

Maya mayıs ayında 4 yaşına girecek. Aslında daha küçük sayılır yani. Ama bu yaşta bu beyaz tüyler hiç hoşuma gitmedi. Bal köpüğü hanım, anti-age kremlerine başlamanın zamanı gelmiş!

Sizin de evcil dostlarınız var mı? Kaç yaşındalar?

Sevgiler,

Meriç

4 yorum:

  1. Ah meric bu post duygularima tercuman olmus ...benim guzeller guzeli bir kizim var , tekir kedim mercan:) tam 15 yasinda hatta bu yaz 16 olacak .1,5 senedir ondan ayriyim onu baba evinde biraktim.istanbula tasindim cunku.biraz mecburi bir ayrilik oldu.tek tesellim evinde mutlu ve saglikli olmasi.cok ozluyorum onu...onun da yuzunde beyaz tuyleri yasiyla beraber artti,onu cok seviyorum...istiyorum ki hep bizimle kalsin....

    YanıtlaSil
  2. omg! such a cutie! i love dogs!
    happy weekend!
    Maren Anita

    FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

    YanıtlaSil
  3. Maya sanki 4 değil de çok daha uzun yıllardır seninle gibi :)
    Benim ise 6 yaşında, kökleri İran'a dayanan bir oğluşum var. Kendisi en az bir köpek kadar sadık. Hatta çoğu zaman bir kedi nasıl bu kadar bağlı olabilir çok şaşırıyorum.

    YanıtlaSil
  4. aslında kuyruklu bir dostla yaşamanın tek zor tarafı bu, değil mi Meriç, yaşlandıklarını fark etmek? Maya'cım gerçi gençmiş daha, 4 yaş ufacık. Benim tombik tüy topağım 10 yaşına girdi, kulağına hep genç kalmasını, daha fazla büyümemesini fısıldıyorum her sabah. ister 4 olsunlar, ister 10, her zaman bebeklerimiz olacaklar:)

    YanıtlaSil

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos