Krispy Kreme - Bir Ask Hikayesi


Donut sever misiniz? Çok yağlı, çok şekerli, çok zararlı ve ben ona resmen aşığım. Her zaman değil ama ara sıra kaçamak yapmak için ideal. Geçenlerde aldığımda, bu şirin kutucuğu da yanında hediye olarak verdiler. Teneke kutuları çok seviyorum. Her zaman içine konacak bir şeyler bulunuyor. 
Donutların benim için en güzel yanı kırk yılın başında yenmesinden sebep yarattıkları kutlama havası. O yüzden mesela, yılın ilk karı yağdıysa, ilk montsuz üşünen günü geldiyse, sıkı bir temizlik gününün ardından ev pırıl pırıl edildiyse, ya da o hafta bir hayli kötü geçiyorsa ve suratlara kocaman bir gülümseme lazım olduysa... Donut zamanı gelmiş demektir. Tam anlamıyla: "Guilty pleasure at its best."

Siz de donut sever misiniz? En çok hangi çeşidini tercih ediyorsunuz? Yoksa siz de bu kadar zararlı bir şey yiyeceğime kalkıp iki şınav çekeyim diyenlerden misiniz :) Benzer durumlarda sizin kendinizi ödüllendirmek/teselli etmek için yediğiniz neler var? Merak ediyorum, yorum kutusunu boş bırakmayın!

Sevgiler,

Meriç

8 yorum:

  1. bayılırım ama sık sık alıp yememeye çalışıyorum yoksa sonu gelmez..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda çok haklısın işte :) Kontrol şart!

      Sil
  2. Ahhh ben de bayılırımm!
    Ben en çok içi fındık kremalı olanlarla original glazed seviyorum, bir de şu üstü şekerli olanları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstü şekerli olanlar dünya tatlısı ^^

      Sil
  3. Deniz Gezer11/5/15 17:26

    Ben dondurmaya dayanamam hiç! Hele profiterolle yanyana... offf!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele bir de çikolata sosu bolsa... :)

      Sil
  4. Dilara Çetin20/5/15 15:56

    Ya bu dünyadaki en sevdiğim guilty pleasure kesinlikle donutlar. Bayılıyorum. Ki ben çok sağlıklı beslenirim, kızartma bile sürmem ağzıma ama şöyle 2-3 ayda bir yediğim 2 tane Krispy Kreme'in tadı da hiiiiiç bir şeyde yok vallahi.

    YanıtlaSil

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos