Yoga Zamanı!

PhotoCredit: Pinterest

Nisan ayı itibariyle spor salonuna geri dönmeye ve yoga derslerine başlamaya karar verdim. Bu kararın alınmasında tüm gün ofis sandalyesinde oturup sağlıklı yaşamla ilgili yazılar yazarken tutulan, ağrıyan, artık sağa sola dönerken bile kıtır kıtır sesler çıkartan zavallı sırtımın ve boynumun etkisi büyük.
Planım ilk günden itibaren gözlemlediğim bütün gelişimleri burada belli aralıklarla paylaşmak, çünkü ciddi anlamda boyun, sırt ve omuz ağrısı yaşayan biri olarak olası gelişimleri yazarsam hem aynı dertten muzdarip olanlara ilham verir, hem de yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Siz de yoga yapıyor musunuz?

Sevgiler,

Meriç

3 yorum:

  1. Yoga yapmıyorum ama son zamanlarda o kadar çok karşıma çıkıyor ki bunun bir işaret olduğundan şüphelenmeye başladım :)

    YanıtlaSil
  2. 10 yıl kadar önce çok güzel, kalın bir yoga kitabıyla karşılaşmış ve kendi kendime başlamıştım hareketleri yapmaya. Belki kendimi çok motive ettiğim için, belki gerçekten işe yaradığı için, nefes darlığım, konsantrasyon problemim, vücudumun hamlığı tamamen geçmişti. Birkaç yıldır yapmıyorum, ama anlatacaklarını okumaya ve tekrar motive olmaya hazırım!:)

    YanıtlaSil
  3. Evet, aynı ağrılardan muzdaribim ve pilates yapıyorum. Evet, iyi de geliyor ama devamlılık esas bu işte. Yani ağrılarım geçti diye bırakırsan hepsi geri gelip kapını çalıyorlar :(
    Neyse stresi de azaltıyor spor. İyidir iyidir yap :)

    YanıtlaSil

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos